Francais
Allemand

Chiny-Kayak-Le Batifol

De afvaart van de Semois naar Chiny-Chassepierre- Herbeumont is momenteel verboden vanwege de droogte, maar het wateroppervlak van de brug  Saint-Nicolas in Chiny blijft toegankelijk. Aarzel niet om ons te komen bezoeken

Om één van de mooiste kajaktochten van de Semois te ontdekken, wacht het kajakteam "Le Batifol" je op bij de Pont Saint Nicolas aan de ingang van Camping Le Canada in Chiny. Verschillende routes nemen je mee om de verborgen meanders van de Semois te ontdekken; vanaf Chiny naar Lacuisine of naar Chassepierre.

Alleen, met het gezin of in groep, met een kano of een kajak, ontdek de ongerepte natuur van de Semois durende een paar uur, een dag of gedurende een paar dagen. Ons materiaal is van topkwaliteit en geeft je het nodige  comfort.

Voor of na je afvaart, verwelkomt “La Cabane à frites” je op zijn terras langs de rivier. Softdrinks, bieren, ijs en  snacks…

Kom naar Chiny “Pont Saint Nicolas” net aan de ingang van de Camping “Le Canada” om een paar uur of langer in een kajak door te brengen en de vallei van de Semois te ontdekken.

 info@kayaklebatifol.be ou 0032/476 275 475

Kies je kajakroute vanaf de Brug Sint-Nicolas in Chiny  

 

 

 

 

 

Afvaart van de Semois : Vanaf Chiny tot Lacuisine ongeveer 2 uur  

 

 

Afvaart van de Semois : vanaf Chiny tot Chassepierre ongeveer 5 uur

 

  

 Meerdaagse kano-/kajktochten op de Semois

 

   

 Kajak-of waterfietsverhuur op het Chiny meer

Huur voor één uur of meer een één of tweepersoonskajak of waterfiets bij het kajakteam “Le Batifol” en verken het meer. Geniet op je eigen tempo; je kan 300 meter de Semois opgaan.

Heeft u nog vragen?

   

Kajakken en Kano's le Batifol