Francais
Allemand

MATERIAAL TOT UW BESCHIKKING VOOR DE AFVAART VAN DE SEMOIS VAN CHINY NAAR LACUISINE

Geniet ZONDER EXTRA kosten van een topkwaliteit uitrusting, het comfort en een complete service.

Een- of tweepersoonskajak, waterdichte ton, zwemvest en peddel. Onze kajaks hebben allemaal ergonomische zitplaatsen. Geen rugpijn meer.

ONZE TWEEPERSOONSKAJAKS

Onze tweepersoonskajaks zijn met ergonomische stoelen en hoge rugleuningen uitgerust, ideaal voor mensen met een gevoelige rug, maar ook om uw comfort te garanderen.

Onze tweepersoonskajaks zijn licht van gewicht en zijn ideaal voor een afvaart met zijn 2. Ze kunnen dankzij een grote opening in het centrum ook een derde persoon (kind jonger dan 6 jaar of uw huisdier) onderbrengen.

Ze bieden een grote stabiliteit en worden daarom aanbevolen voor een gezin. Onze tweepersoonskajaks hebben een speciale plaats aan de achterkant voor een waterdichte ton waar je je persoonlijke spullen in kan steken

ONZE EENPERSOONSKAJAKS

Al onze eenpersoonskajaks zijn uitgerust met een ergonomische zitting en hoge rugleuning, die wendbaarheid, stabiliteit en groot comfort biedt. Speciaal aanbevolen voor mensen met rugpijn. Een speciale plaats aan de achterkant van de kajak maakt het mogelijk om een waterdichte ton met je persoonlijke bezittingen mee te nemen

REDDINGSVEST

Een Baltic vest is ideaal om te kanoën of te kajakken; de vest heeft 3 verstelbare gespen riemen en is verkrijgbaar van XS tot XXL.

REDDINGVEST VOOR KINDEREN

Kleine vesten voor uw kinderen zijn gratis verkrijgbaar (T1 15/30kg en T2 30/40kg). De vest sluit met een rits en heeft 3 verstelbare riemen, een zakje met fluitje en reflecterende strips aan de voorkant.

 

WATERDICHTE TON

In onze waterdichte ton kan je je persoonlijke spullen (kleding, handdoeken, snacks, picknick...) steken.

DUBBELE PEDDEL

Onze dubbel gekruiste peddels met symmetrische polipropyleen messen gekruist op 90° zijn ideaal voor beginners of gevorderde kajakkers

Kajakken en Kano's le Batifol